Ons team

Het PM Verzuim team

Een persoonlijke benadering

De basis voor succes

Bij PM Verzuim geloven we dat een sterk team de basis vormt voor succes. We zijn een jong, snelgroeiend bedrijf, in 2018 opgericht door Liesje Martens in het bruisende hart van Eindhoven. Sindsdien zijn we gegroeid, niet alleen in aantal maar ook in hart en ziel. In 2021 hebben we ons met trots gecertificeerd als arbodienst, een mijlpaal die ons dichter bij onze missie brengt: het bieden van effectieve, laagdrempelige arbodienstverlening aan het MKB en grootbedrijf in Nederland.

Ons Team: Het Hart van PM Verzuim

Elk lid van ons team brengt iets unieks naar de tafel. Van ervaren professionals tot jonge talenten, samen vormen we een dynamische mix van expertise en frisse ideeën. Onze mensen zijn niet alleen toegewijd aan wat ze doen, maar doen dit ook met hart en ziel. Het is deze passie die ons onderscheidt en ons drijft om elke dag beter te worden.

 
Ontmoet uw accountmanager
Liesje Martens

Persoonlijk, professioneel en ondernemend zijn woorden die mij typeren. Ik ben op zoek naar bedrijven die werk willen maken van hun verzuimbegeleiding en re-integratie. Herken jij jezelf hierin dan kom ik graag met je in contact om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

lees meer