Online-verzuimmanagementsysteem

Monitoring van het verzuim

Klanten, bedrijfsartsen en casemanagers hebben toegang

De online-verzuimapplicatie

Onze online-verzuimapplicatie is vanuit de arbo-praktijk ontwikkeld en daardoor bijzonder gebruiksvriendelijk. Onze klanten, bedrijfsartsen en casemanagers hebben toegang tot dit systeem. Wij richten het systeem per klant op maat in. Zo kunnen bijvoorbeeld verschillende autorisaties worden toegekend en workflows worden ingericht. Alle ziek- en herstelmeldingen, verzoeken, verrichtingen, notities et cetera worden vervolgens in het systeem geregistreerd. Ook ontvangt u Poortwachtersignaleringen, waardoor u precies weet welke acties op welk moment nodig zijn.

Door de inzet van dit effectieve verzuimmanagementsysteem blijven alle betrokkenen continu goed geïnformeerd en verzekert u zich van een doeltreffende monitoring van het verzuim op de werkvloer. Zo houdt u grip op verzuim!

"Doeltreffende monitoring van het verzuim op de werkvloer"

Overzicht en inzicht

Behalve de verschillende meldingen leggen we in het systeem ook het complete verzuimdossier vast met onder andere spreekuurrapportages, bijstellingen en UWV-documenten. Zo bent u altijd up-to-date en staat alles overzichtelijk in een centraal systeem.

Naast inzicht op individueel dossierniveau, genereert het systeem ook managementinformatie met uitgebreide verzuimstatistieken en dashboards. Zo krijgt u goed inzicht in het verzuim binnen uw organisatie en kunt u goed onderbouwde keuzes maken om verzuim te voorkomen. Eventueel kan uw HR-systeem aan dit systeem gekoppeld worden.

Dataveiligheid en kwaliteit

Ons verzuimsysteem voldoet aan de hoogste normen voor wat betreft dataveiligheid en kwaliteit. Dat is nodig omdat databeveiliging cruciaal is bij het inzetten van een online-verzuimsysteem dat medische gegevens verwerkt. Daarom is het systeem ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510-1 gecertificeerd. Ook wordt gebruikgemaakt van twee-factor-authenticatie (2FA). Wel zo veilig!

 
Ontmoet uw accountmanager
Liesje Martens

Persoonlijk, professioneel en ondernemend zijn woorden die mij typeren. Ik ben op zoek naar bedrijven die werk willen maken van hun verzuimbegeleiding en re-integratie. Herken jij jezelf hierin dan kom ik graag met je in contact om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

lees meer